• L'FP bàsica de l'IES Garrigosa crea de forma simulada una cooperativa
L'FP bàsica de l'IES Garrigosa crea de forma simulada una cooperativa
Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Meliana seguim innovant i aquesta vegada a través d'un projecte pioner.
8/05/2018

 

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Meliana seguim innovant i aquesta vegada a través d'un projecte pioner: la creació simulada d'una cooperativa per a l' FP Bàsica de l'IES La Garrigosa.

Una cooperativa d'alumnes és una societat cooperativa formada i gestionada pel mateix alumnat en el context del centre educatiu que, en el nostre cas, amb la col·laboració del professorat i del personal especialitzat de "Transversal Cooperativa Valenciana", exerceix una activitat econòmica amb la finalitat de posar a la venda productes, realitzar activitats o prestar serveis que generen recursos econòmics però també importants beneficis socials per a l'entorn de la comunitat educativa i en el conjunt de la societat.

Els joves de l'FP Bàsica han ideat una cooperativa de sabons amb l'ajuda de diversos professionals i amb el suport de l'Ajuntament de Meliana.

Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar alguna activitat de finalització de curs, contribuir a la millora de l'aula o del centre, adquirir nou material per al centre, etc. I sempre ha de destinar-se una part dels beneficis a finalitats socials: col·laborar amb una ONG o associació del barri o de cooperació internacional, etc.

 

MELIANAésEDUCADORA - FentEscolaFentCooperativa

  • L'FP bàsica de l'IES Garrigosa crea de forma simulada una cooperativa
    L'FP bàsica de l'IES Garrigosa crea de forma simulada una cooperativa

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30