Hui s'ha iniciat la posada en marxa del programa Jove Oportunitat
Des de la regidoria d'Educació, Joventut i Igualtat de l'Ajuntament de Meliana comuniquem que s'ha iniciat la posada en marxa del programa Jove Oportunitat.
13/02/2018

 

El programa JOOP és finançat pel Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil i està elaborat per l'Institut Valencià de la Joventut (Generalitat Jove). Així doncs, des de la regidoria de Joventut, hem volgut adoptar aquest projecte pioner per tal de poder donar una segona oportunitat a aquells joves que es troben en un moment de desorientació i/o desmotivació personal, social, acadèmic i/o laboral.

 

Per això, el JOOP de Meliana compta amb un equip de professionals experts en coaching que ajudaran aquest grup d'adolescents i joves a descobrir el seu camí per tal de millorar la seua qualificació, i alhora, poder accedir en un futur a una ocupació de qualitat.

 

La formació dura quatre mesos i es desenvolupa a través d'una pedagogia innovadora on la intervenció amb els joves es du a terme mitjançant tallers, dinàmiques individuals i grupals, visites a més de 20 empreses per conéixer diferents àmbits professionals, les excursions i convivències, etc.

 

El Conservatori Professional de la Música de Meliana és l'espai que acolles aquest programa i és totalment gratuït per a les persones que hi participen.

 

Meliana és Educadora.

#ProgramaJOOP

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31