• Campanya d'enquestes de mobilitat en l'àrea metropolitana de València
Campanya d'enquestes de mobilitat en l'àrea metropolitana de València
14/02/2018

 

La Generalitat Valenciana, mitjançant el Servei de Mobilitat Urbana de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori desenvoluparà durant el mes de febrer una intensa campanya de treballs de camp que, entre altres coses, inclou enquestes telefòniques de mobilitat i enquestes en les línies de transport públic. Aquesta campanya es durà a terme en els municipis que conformen l’àrea metropolitana de València i que per tant, estan inclosos en els treballs de redacció del Pla de Mobilitat Metropolità del Àrea de València.

 

Els treballs de camp serveixen per detectar com es desplacen habitualment els habitants d’aquestes àrees i plantejar, de cara al futur, formes de desplaçament més sostenibles (transport públic, bicicleta i marxa a peu) que permeten aconseguir ciutats més segures, sanes, inclusives i pròsperes.

 

Per aconseguir aquests objectius resulta imprescindible la col·laboració ciutadana. La Generalitat ha volgut facilitar-la al màxim reduint el nombre de preguntes que habitualment es fan en aquest tipus d’estudis i preguntant allò que resulte estrictament necessari per gestionar i planificar correctament la mobilitat. Els enquestadors tenen l’obligació d’identificar-se amb claredat. Les enquestes son anònimes. Els enquestats es trien aleatòriament i les dades individuals que s’aporten només s’utilitzaran de manera agregada (llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

 

En el cas de que els enquestats tinguen qualsevol dubte, suggeriment o queixa, s’han habilitat aquests dos canals de contacte:

 

Atenció telefònica: 012

 

Atenció per e-mail: smu@gva.es

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31