Programes subvencions contractació de joves EMCUJU i EMPUJU

 

L'Ajuntament de Meliana ha posat en marxa dos programes d’ocupació jove (EMPUJU i EMCUJU) cofinançats pel Fons Social Europeu amb l’objectiu de contractar a jóvens inscrits en el marc del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.

 

EMCUJU és un programa de subvencions destinat a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La subvenció ascendeix a un import de 32.569,18 €

 

Dins del programa s’han realitzat tres contractacions en pràctiques, a les àrees d’informàtica, arxiu i biblioteconomia i riscos laborals. A l’àrea d’informàtica s’ha contractat amb una duració de set mesos, on les principals tasques de la persona contractada són: actualització de les noves tecnologies de tractament de dades i el seu emmagatzemament, suport en les aplicacions informàtiques i manteniment dels sistemes informàtics municipals. A l’àrea de riscos laborals s’ha contractat amb una duració d’un any, amb l’objectiu d’actualitzar la documentació de gestió de relacions laborals de l’ajuntament. La principal tasca a l’àrea de biblioteconomia és l’actualització de l’arxiu municipal.

 

EMPUJU, programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantía Juvenil. La subvenció ascendeix a un import de 58.647,60€

 

Dins del programa s’han realitzat tres contractacions a les àrees d’esports, cultura i educació i a l’agència de foment econòmic. Les tres contractacions tenen una duració d’un any amb contracte d’obra i servici. A l’àrea d’esports s’ha contractat una persona que amb coordinació amb el tècnic d’esports s’encarrega de recolzar les tasques d'animació esportiva, principalment amb adolescents i menors. A l’àrea de cultura i educació, les principals tasques de la persona contractada són el suport a l’animació sociocultural en coordinació amb el tècnic de gestió cultural i joventut, principalment treballant amb adolescents i menors. A l’agencia de foment econòmic s’ha contractat a una persona amb les funcions d’atenció al públic i col·laboració amb els treballs de l’agència local, tramitació d’expedients i justificants de subvencions.

 

Més informació:

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30