Marca Productes de l'Horta de Meliana

 

L'Ajuntament vol fomentar el consum de productes agropequaris del sector primari procedents de Meliana. Per esta raó ha creat un distintiu que els identifique, que posarà a la disposició d'aquelles persones dedicades a l'agricultura i la ramaderia que produïsquen a Meliana. També a aquelles que, sent de Meliana, produïsquen a l'àmbit territorial de l'Horta Nord.

Com a manera d'incentivar la seua comercialització, també poden sol·licitar-ne l'ús els titulars i les titulars dels comerços de productes agropequaris situats dins del terme municipal de Meliana que es comprometen a la venda dels productes definits anteriorment. I també les persones titulars dels establiments d'hostaleria i de restauració situats dins del terme municipal de Meliana que es comprometen a elaborar els seus plats amb els productes definits anteriorment.

L'Ajuntament difondrà este valor "de proximitat" donant publicitat al distintiu Productes de l'horta de Meliana com a element diferenciador de la resta de productes agropequaris d'altres procedències. I ho farà per mitjà de diverses accions, per mitjà de les xarxes socials, la pàgina web municipal, campanyes sectorials, fires locals, mercats locals, etc.

També establirà un sistema d'accés preferent als llocs dels mercats de proximitat de Meliana per a aquells establiments/productors de productes agropequaris amb el distintiu Productes de l'horta de Meliana, que es produïxen, tenen l'activitat o s'implanten a Meliana.

I mantindrà un inventari-registre dels productors, venedors i hostalers autoritzats per a l'ús del distintiu, que posarà a disposició del públic en general.

Concedida l'autorització, l'Ajuntament lliurarà de manera gratuïta a l'interessat o la interessada tant la placa identificativa de l'establiment, com els diferents distintius identificatius del producte.

 

PRODUCCIÓ

VENDA

RESTAURACIÓ

CONSUM

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30