Ajudes a la contractació en EELL -EMPUJU - EMCUJU 2018
"Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020"

 

 

 

L'Ajuntament de Meliana ha posat en marxa dos programes d'ocupació (EMPUJU i EMCUJU) cofinançats pel Fondo Social Europeu amb l'objectiu de contractar a joves inscrits en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

PROGRAMA EMPUJU

 

EMPUJU és un programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves per Entitats Locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil per a l'exercici 2018.

       - Subvenció concedida: 153.796,80 €

       - Nombre de contractes: 9

       - Durada del contracte: tots els contractes tindran una durada de 12 mesos des del 19 de juliol de 2018 fins al 18 de juliol de 2019, excepte el d'Educadora Social, que s'estendrà des del 06 d'agost 2018 fins al 05 d'agost de 2019.

       - Tipus de contracte: contracte per obra o servei determinat.

       - Jornada de treball: a temps complet.

 

Ocupacions contractades i tasques a realitzar:

       - 1 lloc de Tècnic Auxiliar Esportiu en el departament d'Esports, que s'encarregarà de donar suport a les tasques d'animació esportiva, principalment entre menors i adolescents.

       - 1 lloc de Tècnica en Administració per a l'Agència de Foment Econòmic, les tasques principals del qual són atenció al públic, col·laboració amb els treballs de l'agència local, tramitació d'expedients i sol·licitud i justificació de subvencions.

       - 1 lloc d'Administrativa per a col·laboració en la preparació i realització de treballs en els diferents departaments de l'Ajuntament.

       - 1 lloc d'Educadora Social per a realitzar tasques de recolze en el departament de Benestar Social.

       - 5 llocs de treball per a la Brigada d'Obres i Serveis (2 Peons de la Construcció, 2 Peones Pintores; i 1 Oficial Pintor).

Les seues tasques seran la recollida d'enderrocs, pintura, neteja i operacions de càrrega i descàrrega, entre unes altres.

 

PROGRAMA EMCUJU

 

EMCUJU és un programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves qualificades per Entitats Locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil per a l'exercici 2018.

       - Subvenció concedida: 160.166,16 €

       - Nombre de contractes: 10

       - Durada del contracte: tots els contractes tindran una durada de 12 mesos des del 19 de juliol de 2018 fins al 18 de juliol de 2019.

 

Els següents contractes també tenen una durada de 12 mesos, però s'estendran des del 06 d'agost de 2018 fins al 05 d'agost de 2019:

       - Tècnic d'Animació Sociocultural

       - Tècnica d'Educació Infantil

       - Psicòleg - Auxiliar administrativa

       - Auxiliar administratiu El contracte de la Tècnica Agrícola té també una durada de 12 mesos i s'estendrà des del 14 d'agost de 2018 fins al 13 d'agost de 2019.

       - Tipus de contracte: en pràctiques

       - Jornada de treball: a temps complet.

 

Ocupacions contractades i tasques a realitzar:

       - 1 lloc de Tècnica d'Arxius amb la finalitat d'actualitzar l'arxiu municipal.

       - 1 lloc de Tècnic d'Igualtat per a realitzar tasques de recolze en el departament d'Igualtat.

       - 1 lloc de Tècnica Agrícola, per a exercir funcions de recolze en el departament d'Agricultura.

       - 1 lloc de Tècnic Auxiliar d'Informàtica, les tasques principals de la qual són el manteniment dels sistemes informàtics municipals, actualització de les noves tecnologies en el tractament de dades i el seu emmagatzematge, i recolze en les aplicacions informàtiques.

       - 1 lloc de Tècnica de Comunicació, per a realitzar treballs de redacció, reportatges gràfics i revisió de notícies, entre uns altres.

       - 1 lloc de Tècnic d'Animació Sociocultural per al departament de Festes, que s'encarregarà de donar suport a les activitats festives en coordinació amb la regiduría de festes.

      - 1 lloc de Tècnica d'Educació Infantil destinada al departament de Cultura, que actuarà en coordinació amb la Tècnica de Gestió Cultural i Joventut, treballant amb adolescents i menors principalment.

      - 1 lloc de Psicòleg, que donarà suport psicològic en els col·legis del Municipi.

      - 2 llocs d'Auxiliar Administratiu/a per a realitzar tasques de recolze en els diferents departaments de l'Ajuntament, atenció telefònica i atenció d'usuaris.

 

Ajuda cofinançada pel Fons Social Europeu. Unió Europea.

      - Direcció general d'Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea o

                - http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langid=es

      - UAFSE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

                - http://www.mitramiss.gob.es/uafse/es/index.html

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30