FIRES I MERCATS

FIRES I MERCATS

 
LA FIRA COMERCIAL I AGRÍCOLA DE MELIANA
Al setembre, després de les festes patronals, se celebra la Fira Comercial i Agrícola de Meliana FIMEL que s'ubica al llarg del carrer Rei En Jaume.  Es pot dir que és un projecte pioner perquè no hi havia un altre municipi pròxim que organitzara un esdeveniment d'estes característiques i un gran repte pels seus objectius de posicionar a Meliana com a ciutat comercial i agrícola. En estos moments la FIMEL és la primera fira de la comarca, per tant tot un orgull per al poble.
FIMEL és un espai comercial on es pot adquirir producció i maquinària agrícola, com comprar els diferents productes i servicis. És, també, un lloc on es pot passejar i disfrutar de les diferents exposicions de ferramentes agrícoles, de motos antigues i de fotografia local i de les diferents activitats que s'organitzen.
 
EL MERCAT SETMANAL
A Meliana se celebra un mercat municipal tots els dijous i és sense cap dubte un espai de convivència a l'aire lliure en el qual es poden adquirir productes que van des de aliments fins a roba, passant per parament de la llar, sabates i, fins i tot, perfumeria i cosmètica.

S'ubica a la plaça de Noya i als seus voltants, molt a prop de l'estació del metro, el que fa que estiga molt ben comunicat i el convertix en un bon lloc per on passejar, observar tranquil·lament i fer una paradeta en qualsevol dels locals de la mateixa plaça i rodalies per fer-se un bon esmorzar o un fugaç cafenet. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30