Dijous
25
Octubre
2018
18
30
Passejada urbana amb perspectiva de gènere

 

Passejada col·lectiva per carrers, places, equipaments i àrees verdes del municipi on intercanviarem vivències i percepcions sobre com fem servir i amb qui ens relacionem en aquests espais. La fi de la passejada és despertar una mirada sensible i extraure in situ reflexions que ens ajuden per a la redacció del Pla General Pormenoritzat de Meliana.

L’objectiu final és formular estratègies de regeneració urbana que facen de Meliana un entorn més amable i integrador responent a les necessitats pròpies de la vida quotidiana sense oblidar a dones i altres col·lectius les necessitats dels quals cal tindre més en compte a l’hora de dissenyar les nostres ciutats (menors, majors, persones amb diversitat funcional, etc.).

El teu coneixement i vivència del dia a dia des del punt de vista dels recorreguts, ús i gaudi dels carrers, places i parcs, l’accés i accessibilitat als serveis, etc, és molt important i pot contribuir per conèixer quins llocs i activitats són més habituals, quines problemàtiques són les que més ens preocupen i quines propostes o solucions poden ajudar-nos a aconseguir millorar el nostre entorn quotidià i la forma de viure i relacionar-nos. Percibim i ens desplacem de la mateixa manera per Meliana de nit que de dia? Evitem de nit alguns espais i trajectes que de dia ens resulten quotidians? Per què?

Volem conèixer les rutines urbanes de les persones que habiten Meliana o es relacionen regularment amb ella, t’animes a participar?

 

Eixida: davant l'Ajuntament.

Amb la participació de:

- CRISTINA ALONSO BURGAZ

Arquitecta urbanistica. Arquitecta municipal, directora i redactora del PGE.

- NATALIA GARCÍA FERNÁNDEZ

Arquitecta urbanista, master en arquitectura del paisatge i redactora del PGE.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31