Diumenge
4
Desembre
2016
12
00
  • Mosmel - Mostra Permanent de Belles Arts de Meliana
Mosmel - Mostra Permanent de Belles Arts de Meliana

 

Meliana és terra d'artistes que, al llarg del temps, han destacat de forma brillant en moltes disciplines, engrandint el nom d'este municipi de la Comunitat Valenciana. L'esforç, la tenacitat, la sensibilitat i el treball incansable d'estes perones està plasmada a través de tècniques variades, donant grandíssims fruits que demostren el seu gran valor i contribució al patrimoni cultural del poble Valencià i del conjunt d'Espanya.

 

Per això hem impulsat la creació d'esta sala d'exposicions permanent, que és la primera de la comarca. A més de fer un merescut reconeixement als artistes de Meliana, ara tots vostés, els veïns, veïnes i visitants, podran disfrutar per primera volta de totes estes obres reunides en un espai únic que hem habilitat segons criteri professional dels artistes, per a que les obres siguen admiradese en la seua màxima esplendor.

 

En tot el laboriós procés de creació d'esta gran mostra, hem tingut la contribució altruista d'artistes de Meliana. Són, per ordre d'edat, Pepe Rausell, Víctor Cardells i Enric Ruiz, que destaquen respectivament en el món de l'escultura i de la pintura. Han fet un grandíssim treball; mai millor dit ... "per amor a l'art" i també per a amor a Meliana.

 

La constància és absolutament necessària en la vida i els artistes del nostre poble són un gran exemple de talent i d'esforç. Ací teniu la millor Mostra.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30